https://vk.com/rtrg?p=VK-RTRG-520044-9w6bu" style="position:fixed; left:-999px;" alt=""/>

Tietoa meistä

SVEN tarjoaa kaikille asiakkailleen parhaita teknologioita, mahdollistaen ammattilaistasoisia ratkaisuja arkisissa tuotteissa.

SVEN: YOU WANT – WE CAN.

Olemme valinneet tämän moton, korostakseemme yrityksemme mahdollisuuksia vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toisin sanoen: ”SVEN voi tarjota teille sitä, mitä te tarvitsette”.

Toimintamme pääpaino on siinä, että tuomme ammattilaispiireissä käytettyjä ratkaisuja kuluttajien ulottuville osaksi jokapäiväistä elämää. Tämän seurauksena markkinoille ovat tulleet ainutlaatuiset SVEN-tuotteet joissa on ammattilaistasoista teknologiaa ja houkutteleva hinta.

Missä itä ja länsi kohtaavat.

...Kun kaksi suuntausta kohtaavat, niin syntyy uusi maailma jossa on kaikkein parasta idän perinteisistä kultuureista ja lännen kehityksestä...

SVEN on ammentanut inspiraatiota tästä filosofisesta ajatuksesta ja toteuttaa kuluttajien toiveita käyttäen idän ja lännen vahvuuksia.

SVEN-tuotteiden laatu perustuu länsimaisiin teknologioihin ja vastaa eurooppalaisia standardeja. Hintojen houkuttelevuus on saatu aikaan käyttämällä Taiwanin ja myöhemmin Kiinan tuotantomahdollisuuksia.

Eilen ja tänään.

Tavaramerkki SVEN syntyi vuonna 1991 ja se oli alunperin tietokoneiden oheislaitteiden merkki joka tarjosi kuluttajille houkuttelevia, laadukkaita ja tasokkaita tuotteita. Yrityksemme toiminnan ajatuksena on parhaan hinta-laatusuhteen tavoittelu. Nykyisin SVEN on kansainvälinen organisaatio jossa on oma tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö, joka toimii jatkuvasti uusien innovaatioiden löytämiseksi.

Yritys painottaa loppuasiakkaan tarpeista huolehtimisen ja valitsee huolellisesti yhteistyökumppaneita sekä laajentaa omaa huoltoverkostoaan.

SVEN arvostaa asiakkaitaan ja pyrkii siihen, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla SVEN-tuotemerkki olisi lempimerkki.